Uitslagen, foto's enz..

20.2.10

Uitslagen 20/02.

U9 HEIKANT - BOB A 18 - 2
Twee van onze U8-duivels zijn zich  na hun sterke match op Hallaar, nog “DUIVELSSTERK” gaan verweren bij hun oudere U9-duivels op Berlaar-Heikant, zo stonden Joppe & Gilles tijdens de 1e wedstrijdhelft meer dan hun mannetje.
U8 FCM HALLAAR - BOB B 4 - 11
Ploegopstelling : Gilles (goal), Siebe, Joppe, Maxim, Livio, Stijn
U8 FCM HALLAAR - BOB C 1 - 16
Ploegopstelling : Danté (goal), Reggie, Jins, Max, Joren, Sam
Wedstrijdverloop : na de (stevige) nederlaag v/d laatstgespeelde wedstrijd te Duffel, en natuurlijk ook lange tijd geen wedstrijd te hebben gespeeld, hadden onze “Bjeizelse duivels” er vandaag duidelijk zin. Reeds na 10 min. wedstrijd was het 0 – 3 door een zuivere hattrick van Jins, zodat het verdere verloop van de wedstrijd niet anders dan in ons voordeel kon uitdraaien. De 12e minuut slaagde Max er in om 2 goals te maken binnen de minuut, sterk ! En dan … was het de beurt aan onzen Sam, die slaagde er in om de 1e goal (17’30”) van z’n jonge voetbalcarriere te maken, blij dat hij was, ondertussen dus 0 – 6 voor BOB. Vervolgens ging Joren een aantal keren z’n kans, maar de bal belandde 2x op de paal en ook de keeper stond “altijd in de weg”. Toch slaagde onze anders spits Jelle er nog in om de eerste wedstrijdhelft (19’09) z’n goaltje mee te pikken, zodat we met 0 – 7 naar de kleedkamers trokken.

Ook de 2e wedstrijdhelft begonnen we met een sterk offensief de eerste 5 minuten, ditmaal scoorden afwisselend Max (1’02”), Jelle (2’14”) en 2x Jins (3’04” + 5’52”). Na enkele wissels werd er eventjes gas teruggenomen door onze spelers, ondertussen was het 0 - 11 en werd het ganse veld benut door beide ploegen. Na ’n kwartiertje vonden spitsen Jins & Jelle het welletjes en “schoten” ze terug in gang : Jelle zorgde vanop de rechter flank voor de 0 -12 (12’58”) 0 – 14 (16’36”) en tussendoor had Jins van op “zijn linkerkant”, voor de 0 – 13 (15’24”) gezorgd.
En ja hoor, ook de tegenstrever kreeg z’n “eerreddend” doelpunt, 1 – 14, onze doelman Danté was verslagen ondanks de sterke verdediging door z’n broer Reggie, die voor het overige een feilloze wedstrijd speelde. “De rots in de branding” achteraan.
Dan de “Max” kwam ook nog eens op het veld, die dacht wat Jins & Jelle kunnen, da kan ik ook en misschien nog wel beter, enkele knappe acties vanuit de achterlijn brachten de eindstand op 1 – 16.
Samenvattend onze “goalie” Danté had vandaag rustige dag, z’n broer Reggie was onverslaanbaar, Joren geweldige inzet maar er was altijd “iets” in de weg om een doelpunt te kunnen maken. Sam z’n eerste goal. Max overal te vinden sterk van achter, knap vooraan; Jins die heeft vandaag z’n linkerkant stevig “afgedweild” met enkele prachtige goals en assists, langs de rechterkant was het Jelle die het mooie weer maakte.

Kortom “sterke match BOB” : spelers tevreden, coach tevreden, supporters tevreden, … wa willen we nog meer J

Penalties: BOB : 4 gemist / 4 gescoord - Hallaar : 1 gemist / 4 gescoord
U7 ITEGEM D - BOB C 5 - 7