7.3.10

Diesels ni goe wakker, BOB B en BOB C!!

SK Berlaar C - BOB B 8 - 15

Ploegopstelling : Gilles (goal), Stijn, Max, Livio, Joppe, Maxim

Het was vroeg (vooral voor de supporters) en koud (wind) op het terrein van SK Berlaar, maar dat mocht niet deren, onze “sjotters” gingen er van het begin stevig tegenaan, na een tegengoal (1-0) al na een 1 minuut, schoten we wakker en “de Joppe” scoorde meteen (2’) de gelijkmaker (1-1). De volgende 10 minuten waren er een heleboel kansen voor BOB, maar voorlopig trilden de netten aan de overkant nog niet, SK-Berlaar probeerde wel, maar geraakte amper op de Beerzelse speelhelft en kon onze keeper Gilles niet echt bedreigen.  Aangezien onze “frontline” de kansen niet kon benutten, dacht sterke Stijn, ik zal het dan maar van achteruit proberen 1-2 (10’30”).  SK-Berlaar kwam nog ’s een keertje in de buurt van de goal en kon de tegentreffer maken (2-2). Na het goeie voorbeeld van Stijn, ging ook onze tweede achterspeler Max z’n kans, mannetje langs de lijn uitschakelen, en met een “Braziliaanse” prachtgoal (12’40”) werd het 2-3.  Maar weeral kwam SK-Berlaar met een vlijmscherpe counter (we zullen het zo maar noemen) en bracht de stand terug in evenwicht 3-3 (13’). Telkens ze “toevallig” voor het Beerzelse doel kwamen was het prijs, aan de overkant konden wij de kansen niet benutten, maar de tegenstrever was voorlopig 100% trefzeker.  Eindelijk!  Onze spitsen werden jaloers op de sterkhouders van achter en kregen de bal tussen de palen, ons “brommerke” (zo wordt hij graag genoemd, nadat hij naar een wedstrijd van den Anderlecht is gaan kijken J voor de insiders!), de Livio dus, schoot BOB terug op voorsprong 3-4 (16’30). Rara, wie kwam en scoorde?  Inderdaad SK-Berlaar 4-4 (18’30”), hoe was het mogelijk? Toen kreeg ook onze andere spits Maxim eindelijk de bal tegen de netten 4-5 (19’) en ook Livio scoorde voor de tweede maal 4-6 (21’30”). Nu waren we “los” dachten ze bij ons, maar 1 onoplettendheid later was het terug 5-6 (22’) en nog enkele minuten later (25’) een tweede treffer 6-6 en zo vond SK-Berlaar terug aansluiting.  In de “overtime” (26’30”) van de eerste wedstrijdhelft kon Stijn “gelukkig” ook nog een keerje scoren en was de voorlopige tussenstand 6-7.  Met 1 doelpuntje verschil trokken we richting kleedkamers.  Ondanks het heel goede spel van onze duivels, en vooral het stevige duw- en trekwerk van de tegenstander (met momenten overdreven) konden we voorlopig SK Berlaar niet afschudden.  “Maar wacht maar” dachten die “diesels uit Bjeizel” ze waren nu warm gelopen en zouden er ‘s voor zorgen dat ook de tegenstrever het ook letterlijk en figuurlijk “warm” kreeg.  Starten maar die 2e helft en na een vijftal minuten (31’) scoorde Max ook voor een tweede keer 6-8.  De “ban” was nu echt gebroken voor onze spitsen en onze topschutter Maxim schoot in aktie, 5 treffers na elkaar (nen “hattrick” ken ik, maar dit ???) zorgden voor een onoverkomelijke kloof voor de tegenstrever (6-13).  SK-Berlaar probeerde met stevig duw- en trekwerk aanbieden, maar het mocht niet baten, ook Stijn (47’) en Joppe (47’30”) pikten nog een doelpunt mee.  SK-Berlaar scoorde de 2e wedstrijdhelft nog 2-maal, zodat de eindstand 8-15 werd.
Een terechte overwinning, na bijna perfecte match van onze duivels, inzet, mooie goals, paar prachtige spelcombinaties, …

We hopen dat we volgende week onzen “Siebe” terug kunnen oppikken, die op het laatste moment moest afhaken met een “buikgriepje”, van harte beterschap!

Penalties: BOB: 2 gescoord / 4 gemist

SK Berlaar D - BOB C 7 - 1

Ploegopstelling : Dante (goal), Reggie, Sam, Jelle, Jins, Robin, Joren

Nog altijd koud!  We dachten na de vorige wedstrijd, het goeie voorbeeld, zou ook dit een haalbare kaart moeten zijn.  Maar … het zou een wedstrijd worden om vlug te vergeten. Toch een kort verslagje: de eerste 10 minuten waren gelijkopgaand, hoewel toch de betere kansen voor BOB waren, m.a.w. dezelfde start als bij BOB B.  Het was echter SK-Berlaar (9’37”) dat scoorde 1-0 en zo de “schrik” in onze rangen joeg, ook deze keer met stevig “duw- en trekwerk”. De tegenstrever kon gedurende de 1e wedstrijdhelft nog 3x scoren en bracht de tussenstand op 4-0. Dit was echter een beetje overdreven tegen het spelbeeld in, ook wij verdienden zeker een paar goals, niet “echte” kansen, maar toch het vaakst op de speelhelft van de tegenstrever.  SK-Berlaar speelde op “een hoop” en de “onzen” vonden niet beter om dit dan maar te imiteren.
Hopelijk zou wat “peptalk” in de kleedkamers soelaas brengen, om met nieuwe moed de 2e wedstrijdhelft aan te vatten: maar ook nu was het SK-Berlaar dat de “toon” zetten 5-0 (27’46”).  Wij boden wel weerwerk, maar het was nogal chaotisch, Jins bleef aandringen en werd beloond met eerreddend doelpunt 5-1 (32’06”). Ook nu ging SK-Berlaar (net als tijdens de vorige wedstrijd) er stevig tegenaan. Gevolg nog 2 tegengoals en werd de eindstand 7-1.
Een beetje raar wedstrijdverloop, nogal chaotisch spelbeeld, “stevige” tegenstrever, “ni goe wakker”, … volgende week nieuwe match.

Penaties: BOB : 4 gescoord / 3 gemist – SK-Berlaar : 2 gescoord / 5 gemist (nu was onze keeper wel wakker J, hij pakte bijna alles)