17.3.10

Trefzekere tegenstander.

BOB B - HOUTVENNE C 4 -8
Ploegopstelling : Dante (goal), Reggie, Stijn, Joppe, Maxim, Siebe, Livio

Houtvenne, een sterke tegenstander, dat wisten we vooraf, maar toch was het Beerzel dat reeds na enkele minuten (3’) op voorsprong kwam met doelpunt v. Maxim.  De tegenstander was eventjes overdonderd, onze “jongens” startten sterk, ze gingen hun vel duur verkopen en de tegenstander het niet makkelijk maken.  Toch was het Houtvenne dat 3x kon scoren, hoewel ook BOB enkele kansen onbenut liet, het ging op en af, maar voorlopig was het 1-3.  Nochtans “keepte” onze goalie een voortreffelijke 1e helft.  Gelukkig kon Maxim de ruststand milderen tot 2-4 (18’).  Alles was mogelijk, dat was de conclusie na de 1e wedstrijdhelft, we lagen zeker niet onder, alleen was de tegenstander voorlopig doelzekerder.
Ook de 2e helft was aangenaam om naar te kijken, de supporters genoten, tenminste tot de laatste 5 mininuten. Zo kon onze andere spits Siebe de stand in evenwicht brengen met ook 2 doelpunten (18’ + 19’) vlak na mekaar, spanning ten top. Maar dan … de rampzalige laatste 5 minuten, wat overkwam ons toch, zomaar 4 goals weggeven.