Joren : afwezig
Jentel & Sieben : uitgeleend U8

Ook onze 2e duivelse U9-ploeg moest het vandaag in z’n eerste competitiewedstrijd opnemen tegen Bonheiden B, ook dit beloofde spannend te worden (beide ploegen waren vorig seizoen aan mekaar gewaagd).
(---de Lio, hij scoorde tijdens z'n eerste wedstrijd bij de debutantjes)
Ditmaal was het Bonheiden dat de score opende, 0-1 na ongeveer 3 minuten spelen, maar onze spelers gingen er volop tegenaan en amper een minuut later kon spits Jins de gelijkmaker al op z’n naam schrijven.  Wat volgde was een spannende wedstrijd, met veel balbezit voor Beerzel en Bonheiden dat telkens gevaarlijk uit de hoek kwam met de “counters”, maar het was “onzen Robin” die ervoor zorgde dat we met een 2-1 voorsprong gingen rusten.
(---klaar voor de aftrap)
Al vroeg in de 2e wedstrijdhelft kon Bonheiden een tegentreffer scoren : 2-2.  Maar toen was het even “BOB-tijd” op een kleine 5-tal minuten scoorde eerst Jelle en nadien Jins 2x, zodat het leek alsof de wedstrijd beslecht was, halfweg de 2e helft was het 5-2 voor Beerzel.  Maar toen, ook zoals tijdens de vorige match vielen er enkele “al te gemakkelijke” tegengoals en kon Bonheiden

gelijkmaken en zelfs op voorsprong komen met 5-6.

(---in volle aktie)

Gelukkig kon onzen dappere Livio in de allerlaatste minuut het verlies ombuigen in een gelijkspel : verdiende eindstand 6-6.  Enorme inzet van alle spelers, top!!