DUIVELTJES A,B,C,D en Debutantjes.

DUIVELTJES A,B,C,D en Debutantjes.

WELKOM BIJ DE DUIVELTJES VAN KFC BO BEERZEL.

Uitslagen, foto's enz..

7.9.10

BO BEERZEL A - BONHEIDEN A 3 - 8

Ploegopstelling :

Gilles (goal)
Stijn
Max
Sieben
Joppe

Afwezig :

Maxim : ziek

Met het absolute minimum aan spelers (5) werd er gestart voor de 1e competitiewedstrijd tegen Bonheiden.  Al van de eerste minuut was het duidelijk, net zoals vorig seizoen beloofde het spannend te worden tussen de 2 gelijkwaardige ploegen.  Het was de Beerzelse spits Siebe die de openingstreffer op z’n naam schreef (1-0), maar al vlug kon Bonheiden de gelijkmaker op het scorebord toveren.  Het bleef 


gelijkopgaand, Siebe scoorde 2e maal, maar ook onze doelman Gilles mocht kort nadien voor de 2e maal de bal uit z’n netten halen. 
(---in volle aktie)
(---"vooruit"...blijven aanvallen) 
Vlak voor affluiten van de eerste wedstrijdhelft kon Siebe er nog eentje tegen de netten prikken en gingen we met een 3-2 voorsprong rusten in de kleedkamers. Goed gespeeld.
(---effe uitblazen na een vermoeiende en sterk eerste helft)
Maar dan : de 2e wedstrijdhelft, op zoek naar de verklaring : zon in ons ogen (hoewel dit echter het geval was voor de tegenstrever), geen vervangingen (vermoedheid na zware inspanning 1e wedstrijdhelf), kregen we vlug een 2-tal vermijdbare “te gemakkelijke” doelpunten te slikken (3-4) en was precies de “veer gebroken”, zodat Bonheiden ons een onterechte afstraffing bezorgde met als eindstand 3-8.
Volgende week beter !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten