Max
Siebe

Op “uitleenbasis” naar U8-tornooi te Betekom dezelfde dag : Reggie, Dante & Jentl

Op “rust” : Maxim, Joppe & Gilles

Het tornooi te Bouwel had ons 2 wedstrijden voorgeschoteld, beetje raar 2x tegen Vorselaar 1 & 2.

Met de zon op de voorgrond en een heel donkere dreigende donkere lucht op de achtergrond,

begonnen we al vroeg (1ewedstrijd om 9u30) aan de opwarming, met geen “echte” keeper in de selectie, hadden we gekozen om elke wedstrijdhelf een andere doelman op te stellen (vrijwilligers genoeg), 1e “slachtoffer” was Livio.
We waren nog maar net begonnen of die donkere wolken, produceerden een klank & lichtspel, maar bovenal “bakken water”, natter dan nat, we bleven echter doorgaan, “echte sjotters”.  Met het water in de ogen kon spits Jelle de openingstreffer maken  (1-0), maar ook onze keeper mocht al vlug een tegendoelpunt incasseren (1-1), net voor affluiten van de 1ewedstrijdhelft kon Siebe de 2e keer de netten van den tegenstrever doen trillen (ruststand 2-1).  Dezelfde doorweekte duivels voor de 2e helft, met nieuwe doelman Siebe (gewisseld met Livio), en we gingen meteen door op het elan van voor het fluitsignaal, reeds na 5 minuten hadden Max & Livio gescoord (4-1).  Uiteindelijk kon Vorselaar nog milderen tot 4-3, maar vormde geen echte bedreiging meer.

Vlug naar binnen om op te drogen, straks volledige nieuwe “droge” ploeg het veld op, ook de trainers moesten eventjes drooggewreven worden en ‘r was er zelfs eentje bij die dacht “one size fit’s all”, ik kan misschien ook nog meespelen J

De 2e wedstrijd vond plaats in een mooi ochtendzonnetje, alle wolkjes waren weg, maar de zon scheen precies in onze ogen : gelegenheidsdoelman Jelle kreeg 4 doelpunten te slikken in de eerste helft, ondanks z’n uiterste best, kon Vorselaar 1 elke aanval succesvol afronden, terwijl aan de overkant de doelkansen de nek werden omgewrongen en het maar niet lukte om de keeper van de tegenstander te verschalken.

Dus gingen we de 2e helft uit een ander vaatje tappen met nochtans dezelfde spelers, maakte spits Jins er met een zuivere “hattrick” na een 10-tal minuten 3-4 van, we geloofden er nog steeds in, en de tegenstrever kreeg geen enkel echte aanval opgezet, tot een minuut voor affluiten ze toch een gaatje vonden en het 3-5 werd.

Toch een heel verdienstelijke aangename wedstrijd om naar te kijken, ook nu was de trouwe supportersaanhang voltallig aanwezig en werden ze na de wedstrijd “bedankt” door de spelers voor hun “vocale” steun.